Když bolí břicho


Když se rozhlédnete okolo sebe, jistě si všimnete, kolik lidí trápí nadváha a nebo dokonce obezita. U mnoha z nich je to způsobeno nezdravým životním stylem. Dodržovat neustále zdravý životní styl je samozřejmě náročné, a jen minimum lidí se nenechá zlákat něčím sladkým nebo smaženým. Občas to nevadí, ale problém je, pokud se tak někdo stravuje pořád. Lidé přenáší své stravovací návyky na své děti, a tak není divu, že roste i počet obézních dětí.

obézní žena

Dospělí často holdují smaženým jídlům, ale hlavně si dopřávají spoustu masa. I to vede k mnoha problémům, a jedním z nich je vznik dny. Dna byla označovaná za nemoc králů, protože jen ti si mohli dovolit jíst neustále maso. V dnešní době mají lidé dostatek všeho a i masa, tak proč by si ho nedopřáli? Jenže za pár let kdy budete konzumovat jen maso a nezdravá jídla, se začne hlásit žaludek a žlučník. Tyto součásti trávicího traktu jsou nadměrnou konzumací nezdravých jídel http://www.stribro.cz/nabidkajidel.php postiženy nejvíc, a pokud vás rozbolí, už víte, že je někde problém.

šálek čaje

Problémy se žaludkem patří mezi nejrozšířenější. Žaludek vás může rozbolet po konzumaci špatné skladby jídla, když zkombinujete pokrmy, které se spolu jíst nemají. Stává se ale, že vám nesedne jídlo, které jíte běžně. Může být zkažené a nebo tělo reaguje na látku, která mu vadí. Pro akutní i chronické problémy se hodí čaj na žaludek, který dokáže žaludek zklidnit už po pár doušcích.

Když si zvyknete na to že při každé bolesti dodáte tělu léky z lékárny, po nějakém čase už bez nich nedokážete fungovat. I proto je lepší zkusit přírodní léčbu, která nezatěžuje tělo jako léky. Při potížích se žaludkem je nutné jíst zdravěji a než problémy odezní je ideální dodržovat dietu. Vyhněte se jídlům jako jsou mléčné výrobky, smažené a maso, a zkuste pár dní jíst spíš suchou rýži nebo banány, než se žaludek zklidní.